Kinderbadjassen

Hamamdoeken van topkwaliteit

U kent ze vast wel, die dunne hamamdoeken. Licht, zacht voor de huid, van kwalitatief katoen en in een mum van tijd weer droog. Ze zijn ideaal voor een dagje sauna, strand of zwembad, maar u kunt ze evengoed thuis in eigen badkamer gebruiken. Heeft u daar al weleens over nagedacht? Trendy Hamam introduceert allerlei mooie producten van lichte, zachte hamam stoffen. Ontdek bijvoorbeeld de hamamdoek met badstof of hun heerlijke XL hamam strandlakens!

Hamamdoek met badstof

Kent u de normale dunne hamamdoek al wel, maar is een hamamdoek met badstof nieuw voor u? Er zal een wereld voor u opengaan! Bij Trendy Hamam vindt u dus dubbelzijdige hamamdoeken met badstof aan één kant. Hierdoor neemt de hamamdoek veel vocht op en tegelijk is de handdoek nog zo licht als een hamamdoek. Een hamamdoek met badstof is daarom dé uitkomst voor in de koffer op vakantie. Gaat u het proberen?

Hamam handdoeken

Wie bekend is met de reguliere hamam handdoeken, ook wel foute genoemd, weet het wel: ze zijn geweldig! Toch nog even alle voordelen van de mooie hamamdoeken van Trendy Hamam op een rijtje:

  • Dunne, lichtgewicht stof en compact;
  • Fijn katoen voor een zachte ervaring;
  • Zeer snel weer droog voor een optimaal prettig gebruik;
  • Ideaal voor allerlei soorten zwemuitjes;
  • Hoge kwaliteit;
  • Ideaal groot formaat – tot XL!

Hamamdoek

Hamam strandlaken XL

Voor naar het strand mag het strandlaken best wel even wat groter zijn. Een groot strandlaken betekent namelijk net iets meer bewegingsvrijheid zonder zand en dat is wel zo lekker. Nog fijner is het dan als dat strandlaken in een mum van tijd ook weer droog is én niet in een zware onhandelbare last veranderd na het zwemmen. Een hamam strandlaken XL is de uitkomst. Blijft licht en biedt je een groot oppervlakte om droog en zandloos op te zitten en liggen! Bekijk hier alle strandlakens van Trendy Hamam.

Hamam badjas

Bent u de traditionele dikke badjas van badstof zat? Of bent u op zoek naar een lichtere variant waar u niet in gaat zitten zweten na een warm bad of warme douche. Wellicht is een hamam badjas

dan iets voor u. Deze badjassen zijn gemaakt van een hoogwaardige luchtige stoffen. Hierdoor dragen ze comfortabel en ademen ze goed. Lekker voor thuis, maar ook ideaal te gebruiken voor een dagje sauna.

Ontdek alles van Trendy Hamam

Heeft u interesse in hoogwaardige producten voor in de badkamer of voor in uw salon of spa? Voor prachtige hamam handdoeken, een hamam strandlaken en hamamdoek met badstof kunt u bij Trendy Hamam terecht.