Lingerie

PrimaDonna BH en bikini uit de Swim lijn

Ik heb een wat grotere cupmaat. Daarom kan ik niet bij de eerste de beste lingeriewinkel of keten slagen voor fijne lingerie. Gelukkig heb ik gezien dat je lingerie van het merk PrimaDonna kunt shoppen bij Lotus Lingerie. Dit merk heeft 4 collecties. Lingerie, Swim, Sport en Twist. Ik had nog een nieuwe bikini en een nieuwe BH nodig. Ondanks het feit dat ik online een bestelling geplaatst heb, heb ik genoten van deskundig advies. Oja, ik ben ook geslaagd!

Rioslip

Perfecte lingerie voor jouw lichaam

Het is van groot belang dat de lingerie die je draagt te allen tijde goed zit. In het aanbod van Lotus Lingerie heb ik een PrimaDonna BH gevonden. Die BH was ook nog eens in de PrimaDonna uitverkoop. Aantrekkelijke aanbiedingen. Wie wil dat nou niet? Nou, ik wel hoor. Na een tijdje scrollen door het aanbod heb ik een mooie BH gevonden. Mijn vriend vindt hem ook echt prachtig, gelukkig.

Bikini uit de Swim lijn

Ik heb ook een prachtige PrimaDonna bikini gevonden uit de PrimaDonna Swim collectie. Deze collectie kenmerkt zich door subtiele lijnen en frisse kleursamenstellingen. Ik hou wel van frisse kleuren, dus deze collectie is me op het lijf geschreven. Want ook de speelse patronen spreken me enorm aan. Ik heb de bikini tijdens ons weekendje weg al aan gehad. Hij zit heerlijk en is onwijs mooi.

Lotus Lingerie

Ultiem comfort

Alle producten uit de lijnen van PrimaDonna staan voor ultiem comfort en prachtige pasvormen. Ik heb een maatje meer, waardoor ik wel wat extra ondersteuning kan gebruiken. Alle items die ik gescoord heb waren in de uitverkoop. Zo heb ik veel geld bespaard. Dat is nog eens een fijne meevaller. De volgende keer neem ik zeker weer een kijkje in het assortiment van Lotus Lingerie. Wat een fijne webshop!